Seguidors

dijous, 1 de setembre del 2011

SETEMBRE

Després de varis mesos de falta de respecte total al rellotge espero amb ànsia el mes de Setembre, la rutina i  l'ordre es converteixen en un bé preuat.
El Setembre fa que tot tingui una nova llum, nous colors, una temperatura més fresca i el que més m'agrada a mi... las tardes plujoses. Tot té un punt de malenconia que va molt bé amb el meu caràcter.
El Setembre porta canvis...  s'acosta la tardor i en conseqüència canvis en el paisatge. Els arbres ens ofereixen uns colors més càlids, l'aire més fresc ens convida a mirar els aparadors, vitrines que començen a canviar i oferir-nos els avanços de temporada que ens faran pensar que hem de canviar la roba de l'armari i començaran a treure el nas les primeres peçes de màniga llarga.
Fa uns anys vaig tenir la sort de fer un viatge a N.Y.
Passar uns dies de tardor a aquesta ciutat us asseguro que va deixar gravades en la meva retina unes imatges que no oblidaré mai.
Us ensenyo algunes de Central Park.

Después de varios meses de falta de respeto total al reloj espero con ánsia el mes de Septiembre, la rutina y el orden se convierten en un bien preciado.
Septiembre hace que todo tenga una nueva luz, nuevos colores, una tempretura más fresca y lo que más me gusta a mi... las tardes lluviosas. Todo tiene un punto de melancolía que va muy bien con mi carácter.
Septiembre trae cambios... se acerca el otoño y en consecuéncia cambios en el paisaje. Los árboles nos ofrecen unos colores más cálidos, el aire más fresco nos invita a mirar los escaparates, vitrinas que empiezan a cambiar y a ofrecernos los avances de temporada que nos hará pensar en que tenemos que cambiar la ropa del armario y empezaran a asomarse las primeras piezas de manga larga.
Hace unos años tuve la suerte de hacer un viaje a N.Y.
Pasar unos días de otoño en esta ciudad os aseguro que dejó gravadas en mi retina unas imágenes que no olvidaré nunca.
Os enseño algunas de Central Park.






3 comentaris:

  1. Hola Rosa,

    La teva entrada m'ha fet veure la tardor amb uns altres ulls, però a diferència de tu, jo soc més de primavera-estiu, perque el fred....no hem fa persona.

    I les teves fotos sense dubte un altra visió. Jo vaig veure el Central Park al juliol y sense dubte molt diferent.

    Digna
    http://elmondolivia.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. La 2ª 4ª i 5ª :O son una meravellaaaaaaa.

    ResponElimina