Seguidors

dissabte, 14 de gener de 2012

PUDING DE PLÀTAN


Avui per a berenar puding de plàtan,  fàcil i resultón.
Està fet amb magdalenes, 
sabeu aquelles que a vegades es queden darrera la caixa dels cereals?
les que quan vas a manjar-te-les estàn una mica seques i et sap greu llençar...
doncs amb aquestes!
A la vista ha quedat bé, ara vaig a tastar-lo.
Després us dic com ha quedat.

Hoy para merendar púding de plátano, fácil y resultón.
Está hecho con magdalenas,
Sabéis aquellas que a veces se quedan detrás de los cereales?
las que cuando vas a comerlas están un poco secas y te sabe mal
tirar...
Pues con esas!
A la vista ha quedado bien, ahora voy a probarlo.
Después os digo como ha quedado.


Mmmmmm, boníssim!!!

Mmmmmm, buenísimo!!!

Ingredients:

8 Magdalenes
3 Plàtans madurs
3 Ous
100grs. de sucre
1/4 nata líquida
1/2 l. llet
Ratlladura de taronja

Caramelitzar un motlle de flam o plumcake
Batre ous, llet, nata i sucre
Afegir la ratlladura de taronja
Esmicolar les magdalenes i afegir-les a la barreja
Tallar els plàtans i afegir-los
Passar tot al motlle i posar-ho al forn al bany maria 200º 40'

Bon profit!!!

Ingredientes:

8 Magdalenas
3 Plátanos maduros
3 Huevos
100grs. de azúcar
1/4 nata liquida
1/2 l. leche
Ralladura de naranja

Caramelizar un molde de flan o plumcake
Batir huevos, leche, nata y azúcar
desmenuzar las magdalenas y añadirlas a la mezcla
Cortar los plátanos y añadir
Pasar todo al molde y ponerlo en el horno al baño maría 200º 40'

Buen provecho!!!




5 comentaris:

  1. I per aprofitar els plàtans escadussers que de tan madurs ja no es menja ningú, gran idea.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Ummm m'encanten els pudings, però de plàtan no el coneixia, ha de estar bonissim!!!
    Gràcies per la recepta!!

    ResponElimina
  3. Rosa, esta tarde he copiado tu receta y hemos merendado puding....¡¡buenísimo!!.
    Como no tenía plátanos, he puesto manzanas, y "estaba" (no ha quedado nada) delicioso.
    Gracias por la idea.
    Besitos

    ResponElimina